IBK Vänersborg F13

Referat

Referat: IBK Lockerud Mariestad F13 - IBK Vänersborg F13

Dags att möta Vänersborg ett lag liksom vi ALDRIG använder äldre spelare än 09/10, matcher som brukar vara tuffa och jämna MEN inte denna gången. Vid vinst så kunde vi säkra seriesegern för andra året i rad.

Period 1: Vi börjar väldigt bra, när vi vinner bollen så tar vi den snabbt framåt direkt utan tvekan vilket skapar många målchanser. Mellan 2.40 till 11.21 så gör vi 5 mål och vilka mål det ena mönsteranfallet efter det andra. Så 5-0 efter 11.21 på matchklockan man undrar vad det ska sluta. Men motståndarna har inte tänkt att lägga sig ner och dö utan börjar att spela upp sig och skapar lite chanser men det tar Engla hand om på ett säkert sätt. Det blir inga mer mål i denna perioden efter vår explosion i början.

Period 2: Tjejerna tar tag i det igen men vi blir lite omständiga med bollen i våra uppspel samt att vi spelar lite smått och krångligt i vårt anfallsspel. När våra motståndare tar tag i spelet mot oss så behöver använda oss av alla i vårt anfallsspel så det blir svårare att försvara sig mot oss. Vi vinner ändå perioden med 2-1 och 7-1 efter två perioder så man ska inte vara för gnälliga i vårt omdöme.

Period 3: Nu tar vi tag i det bättre och börjar använda fler spelare i vårt anfall, mera tålamod i vårt spel vilket också visar sig i protokollet. Vi vinner sista perioden med 4-2 och matchen med hela 11-3. Mycket starkt att göra det i en match som gäller så "mycket" står på spel.

Tjejerna vinner serien för andra året i rad och i en serie där vi mött både tjejer födda 06, 07 och 08:or. Vi ledare är så stolta över våra tjejer och något som vi är extra stolta över är att vi rullar på ALLA SPELARE HELA TIDEN.